Pil Maharani

  • Menggabungkan 16 jenis ramuan bernilai dengan pati ayam hitam sebagai ramuan utamanya. 
  • Produk Keluaran Beijing TongRenTang- TongRenTang merupakan tanda perniagaan yang bersejarah melebihi 300 tahun- Merupakan pembekal tunggal ubat-ubatan kepada kerabat Maharaja semasa Dinasti Qing
  • TongRenTang Te Zhi Bai Feng Wan diperakui sebagai “Produk Terkenal di China” pada tahun 1994
  • Diiktiraf sebagai “Spesis Ubat Herba yang Terpelihara” pada tahun 1998
  • Mendapat pengiktirafan Halal oleh Pertubuhan IFANCA (China Islamic Association, Badan Islam Luar Negara yang diiktiraf oleh JAKIM).Fungsi-fungsi:


# Menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur dan masalah  ketidaksesuaian semasa tempoh haid, menyembuhkan senggugut.

# Menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain)

# Rawatan helba (naturally) yang menggalakkan kesuburan wanita

# Menyihatkan tubuh badan, mengurangkan keletihan- meningkatkan sistem imunisasi, menguatkan kaki dan tangan

# Menyerlahkan wajah berseri dan awet muda

# Merupakan ubat gantian untuk jamu-jamu, ubat periuk semasa berpantang-menyuburkan badan selepas bersalin, mengecutkan rahim dengan cepat.

# Kepada yang belum berkahwin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik, kelancaran haid, sentiasa bertenaga, meningkatkan metabolisma dengan kelancaran darah keseluruh badan dll.

# Merupakan 'ubat seks' untuk wanita, kenikmatan luar biasa kepada kedua belah pihak..(menghasilkan daya kemutan yang sangat dasyat, sehingga suami boleh teringat-ingat sang isteri)

# Bagi wanita yang hampir monopous, ia menguatkan tulang, menguatkan daya tahan badan dari penyakit..


# Melancarkan peredaran darah


INGIN SIHAT DAN CANTIK LUAR DALAM??
SO CALL ME NOW !!
0138862240