Sunday, 19 June 2011

Mengapa Premium Beautiful Korset?

Premium Beautiful corset adalah satu PRODUK LENGKAP bagi wanita. Sesuai bagi semua peringkat umur.



Jika anda bakal pengantin : Premium beautiful corset akan membuatkan postur badan anda kelihatan menarik. 
Tiada lagi postur bongkok sewaktu berjalan, berdiri mahupun duduk di atas pelamin. 
Tidak panas dan selesa, senang duduk dan menarik nafas.

Jika anda bakal melahirkan/berpantang : Premium beautiful mengantikan bengkung traditional. Premium Beautiful adalah SELAMAT digunakan sewaktu menyusukan bayi. Ia menggalakkan pengeluaran susu, melancarkan pengeluaran nifas, menyingkirkan stretch marks, memelihara tulang belakang, mengeluarkan angin, mengetatkan pangkal rahim dan meningkatkan metabolisme.




Berat badan akan cepat turun dengan pemakaian yang teratur.


Jika anda mahukan badan yang cantik menawan : Faktor umur selalunya membuatkan badan kita kelihatan tua. Salahkan hormon dan juga cara pemakanan anda seharian, tetapi ia tetap tidak merubah keadaan. 



Dengan pemakaian premium beautiful, payudara yang jatuh boleh ditegangkan, lemak-lemak berlebihan boleh disingkirkan, bontot yang jatuh boleh dinaikkan.

Boleh dikatakan semua penyakit berpunca daripada ALIRAN DARAH yang tidak lancar. Premium Beautiful korset melancarkan pengaliran darah anda.

Friday, 17 June 2011

Jangan jadikan FAKTOR Umur sebagai ALASAN untuk tidak kelihatan MUDA dan CANTIK !!

Umur semakin meningkat.. tetapi adakah anda mahu kelihatan TUA?


Bagaimana Premium Beautiful corset menolong anda untuk kelihatan MUDA?


Terima kasih kepada teknologi terkini dari Hai O. Pabila Fabrik Premium Beautiful korset bersentuhan dengan kulit, Far Infra Red (FIR) dipancarkan terus ke dalam kulit. FIR ini akan menggetarkan sel darah sebanyak 2,000 kali seminit dan mengeluarkan JUTAAN 'bio' setiap minit. Kulit diperbaharui dengan cepat dan struktur kulit juga turut berubah!

1) Premium Beautiful corset dapat menghilangkan stretch marks
2) Mendetoksifikasikan badan
3) Membantu memecahkan lemak
4) Menegangkan kawasan-kawasan tertentu pada tubuh badan
5) Melancarkan pengaliran haid dan nifas

Testimoni PANAS lagi : Hanya memakai Premium Beautiful korset dalam beberapa minit, lemak-lemak yang cuba dihindarkan telah 'hilang'. Seluar terasa longgar. Pemakaian berkala telah membuatkan kulit perut saya semakin cantik, tegang dan halus. Selamat tinggal 'stretch marks'! - Puan A



Tunggu apa lagi? Kami boleh mengaturkan appointment ke rumah anda!

Jangan Tunggu Lama2 uollss... masa amat mencemburui kita.. so ambil langkah awal dengan menghubungi saya.. xkenal maka xcinta.. is it ??

come n hurry up contact me k


0138862240

or





Wednesday, 8 June 2011

Cara mencuci pakaian dalam PB

Untuk sentiasa memastikan fabrik PREMIUM BEAUTIFUL sentiasa berkeadaan memuaskan....cara2 cucian yg betul amatlah digalakkan, cara2 mencuci yg betul adalah sepeti yg berikut :-

 
1. Cuci pakaian dalam istimewa ini dengan mnggunakan tangan....JANGAN sesekali basuh menggunakan mesin basuh.....!!!



Tuangkan 1-2 penutup botol NATURAL WASH ke dalam air rendaman pakaian dalam tadi.
suhu air yg digunakan adalah antara 30 - 40 drjh celcius



 
2. Bersihkan secara lembut tempat yg mempunyai kotoran selama 15minit dengan tangan.





3. Bilas sekurang kurangnya 3 kali dengan air bersih. ( JANGAN PERAH DENGAN TANGAN)





4. Guna tuala kering untuk menyerap air yg terdapat pada pakaian dalam.
Kemaskan bentuk pakaian dalam kepada bentuk asaldan keringkan ditempat yg berangin ,
( ELAKKAN PANCARAN MATAHARI)





JANGAN SETERIKA pakaian dalam.....
simpan dengan kemas apabila kering.



**UNTUK KESIHATAN, KECANTIKAN DAN KEYAKINAN**


HURRY UP GRAB IT NOW !!

Just Call Me at 0138862240


Tuesday, 7 June 2011

Masih muda tapi PAYUDARA JATUH !!


Masih muda tetapi tidak semestinya PAYUDARA anda tidak JATUH. 

saya kesian sangat pabila tengok wanita di luar sana mempunyai payudara yang jatuh.memang kesian sangat sebab dia xsayang anugerah yang diberikan olehY. tidak sayang dan cinta pada aset yang terletak di badan sendiri. rasa nak tegur n promot supaya pakai PB. tapi siapa lah saya untuk lakukan semua itu. silap haribulan xpasal2 PANG !! hinggap di pp gebu ku ini.. hihihi. harap2 wanita yang mempunyai payudara yang jatuh boleh membaca entry ini dan mengambil yang positif hokey. bukan niat saya nak memburuk dan menjatuhkan maruah wanita lain. tapi ini la hakikatnya kerana saya jugak sorang wanita yang mempunyai aset yang xternilai ini. macam MADAM LAM selalu bgtaw susu ini la yang paling berharga dan perlu dijaga sebaiknya. aset ini tidak boleh dinilaikan dengan wang ringgit. harga PB tidak seberapa jika dibandingkan kita kehilangan aset penting ini. RENUNG2KAN..

Apa yang menyebabkan payudara jatuh?

Payu dara jatuh adalah sesuatu yang semulajadi bagi semua wanita tidak kira kepada wanita yang mempunyai payudara kecil atau besar. 

Salah satu penyebab yang biasa menyebabkan Payu dara jatuh adalah penurunan berat badan.Payu dara mula jatuh kerana payu dara tidak mempunyai otot tetapi hanyalah ligamen dan juga tisu penyambung. 

Apabila graviti menarik payu dara ke bawah, ligamen dan juga tisu akan meregang, maka payu dara akan jatuh. Ini bergantung kepada elastin kulit anda dan juga ligament yang tentunya bergantung pada faktor diet, gen dan juga umur. 

Payu dara juga akan meregang ataupon kotak jika anda aktif bersukan. Bra yang bagus dapat menyokong payu dara anda dan mengurangkan payu dara jatuh.


Premium Beautiful Long Bra menolak payu dara anda agar tidak jatuh!


mantap kan !!


Terdiri daripada 3 bahagian iaitu:




Long Bra



Fungsi:

1. Cawan coli dengan 3 keping jahitan stereoskopik dapat menolak atas, menyokong dan menetapkan kedudukan buah dada.


2. Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong buah dada.


3. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coil dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur buah dada.


4. 2 batang keluli berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.


5. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang , turut mengatasi masalah berbadan besar.


6. Rekaan bentuk ' U ' pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menguruskan badan, malahan menambah kontur bahagian belakang.


7. Perhiasan berlian berbentuk rama - rama menonjolkan keunggulan produk.


8. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.




WAIST NIPPER


Fungsi:

1.Tujuh batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.


2.Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, memperkuat pengagihan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.


3.Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.


4.Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.
5.Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.


6.Perhiasan berlian berbentuk rama ¨C rama menonjolkan keunggulan produk.




Long Girdle



Fungsi:

1. 32 kepingan jahitan stereoskopik, berdasarkan teori mampatan berserpihan, mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian.


2.Rekaan dan jahitan unggul cawan pinggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempesona dan meninggikan pinggul.


3.Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.


4.Dilengkapi dengan kain jenis kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempesona.


5.Perhiasan berlian berbentuk rama ¨C rama menonjolkan keunggulan produk.


6.Mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut yang buncit.


7.Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.


8.Penggunaan 2 lapisan kain kapas berlubang kecil berfungsi untuk memberi keselesaan.


9.Penggunaan renda yang fleksible, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.


SUDAH TAHU FUNGSI DAN KEHEBATAN PREMIUM BEAUTIFUL ??
JADI APA LAGI TERCONGGOK DEPAN TU AMBIL FON DAN CALL NO NIE
0138862240
OR BUKAK EMEL SEND TERUS KE farizqin@gmail.com
NOW !!

How to wear it

macamana nak pakai Premium Beautiful!!...

Tengok diagram di bawah ye::::


Langkah 1: Long Girdle



(1) Lipatkan bahagian pinggang dan dan kaki seluar dalam
(2) Sarungkan seperti memakai seluar dalam biasa
(3) Masukkan tangan di bahagian punggung dan tarik lebihan lemak ke atas
(4) Perbetulkan kedudukannya agar selesa


**untuk mudah pakai,kene bukak kaki besar sket,ala2 kekuda gitu...pastu joget2 sket sambil nak pakai...heh
mula2 memang rasa ketat sket but in few weeks u akan familiar and senang sgt nak pakai...!!**



Langkah 2: Long Bra



(1) Tundukkan padan 90 darjah dan sarungkan bra ke badan dan letakkan payu dara ke dalam cawan bra (pastikan semua daging payudara masuk cantik ke dalam cup bra
(2) Lekatkan cangkuk di bahagian belakang
(3) Tarik semua lebihan lemak yang ada di bahagian belakang dan bawa ke hadapan (masukkan ke dalam cawan bra).
(4) Laraskan tali bra supaya dapat kedudukan yang selesa.
(5) Betulkan kedudukan bra

**kalau tangan x sampai ke belakang,and xde sapa nak tlg cangkuk kan..u olls boleh pakai kain batik or ape2 kain dulu...berkemban ye...then cangkuk kat depan dulu baru turn ke belakang...sbb kalau tanpa kain alas,PB x boleh turn sbb dah lekat kat badan**




Langkah 3: Waist Nipper


 
(1)Letakkan rama-rama diamond terletak di tengah dada
(2)Lekatkan kesemua cangkuk(patut berada di tulang rusuk kiri badan)
(3) Betulkan kedudukannya
(4) Tarik tali pelaras
(5) Tahan nafas dan cangkukkan ke depan
(6) Pastikan ianya selesa

**make sure bahagian tali2 yg kat belakang tu selari dengan tulang belakang kita**

Monday, 6 June 2011

HeLLo bRiDEs tO Be...


sEkaRanG MusiM cUTi SekoLAh, So BAnyAk La KEnduri

KEndara DI sANa SinI..

N oF CoZ LaH KeNduRi KAwIN YAng PaliNG BAnyAk

UnTUk BAkAL-bAKal PEngANtiN tu rASAnYA BEluM

TErlAMbAT lAgi UntUK MeNGunAkAn

PB di HArI BeRSeJARaH AnDA NAnTi

JaDI APa TUnggU LaGI OrDEr La Size AndA SEkArAng

hoKEy


Premium Beautiful Corset is a MUST-Have Product


Dengan Fabrik yang selesa dan lembut, pilihan yang bijak bagi anda bagi pemakaian sehari-hari. Body Shapewear ada A MUST-HAVE product untuk wanita.

Tidak kelihatan seperti anda memakai Premium Beautiful Corset.

Girdle PB VS Girdle biasa

Girdle telah popular sejak zaman 1950-an lagi. Pada waktu itu wanita ingin menjadi cantik secantik bintang Hollywood yang mempunyai curve. Premium Beautiful Girdle adalah bukan ordinary girdle yang hanya bertujuan untuk menutup 'lemak-lemak' berlebihan. 

Girdle PB mempunyai jaringan lubang udara yang berfungsi untuk menggalakkan pengaliran udara, mengelakkan kelembapan dan juga mencegah bakteria, fungus dan juga mengelakkan bau yang tidak menyenangkan. Berbeza dengan Girdle biasa yang hanya menutup lemak dan kadang-kala tidak selesa dipakai. Girdle PB adalah sangat selesa dan anda akan rasai kesegaran sepanjang hari.


Kelebihan Girdle PB :

  • Merawat keputihan (Keputihan adalah punca masalah sukar hamil)
  • Period pain/senggugut melampau
  • Menolak lemak-lemak di bahagian punggung dan mengelakkan punggung jatuh
  • Memelihara vagina anda
    Ada banyak kebaikan jika anda menggunakan set PB. 

    1 time investment for whole LIFE!!

    Dapatkan bentuk badan yang menarik di samping menjaga kesihatan badan anda tanpa diet pil atau perlu ke pusat pelangsingan!
    call me ok

Sunday, 5 June 2011

Kalsium penting untuk tulang anda ??

Kita selalu dikhabarkan dengan kepentingan kalsium untuk tulang. Tetapi sejauh manakah kalsium yang diambil boleh menjamin postur badan kita senantiasa dalam keadaan yang betul dan tidak bongkok? 


Adakah anda mendapat cukup kalsium dari multi-vitamins?

Anda akan mendapat sedikit kalsium tetapi tidak cukup untuk keperluan harian. Baca label yang tertera pada multi-vitamins anda. 



Adakah menopos memberi kesan kepada keperluan kalsium seharian?

Apabila wanita memasuki alam menopos, badan akan mengeluarkan kurang hormon estrogen. Kurangnya estrogen bermaksud ada risiko osteoporosis. Osteoporosis bermaksud tulang semakin menipis. Tulang akan menjadi lemah dan rapuh. Penting untuk anda menghalang daripada tulang menjadi rapuh.


Bagaimana PB menolong anda selain daripada mengambil kalsium?

Susu atau multi-vitamins sahaja tidak mencukupi. Adakah anda tahu bahawa tabiat berjalan dengan tidak betul atau duduk dengan cara yang tidak betul juga mempercepatkan proses bongkok? 

PB dapat mengekalkan postur badan yang betul. Sokongan pada keluli memori yang membuatkan anda duduk dan berdiri dengan betul dan ini dapat mengelakkan anda bongkok cepat sebelum waktunya. Malah, PB sebenarnya menghalang anda daripada bongkok!




Tunggu apa lagi? Segera dapatkan PB corset dengan harga yang berpatutan! Cegah sebelum terlewat!
call me A.S.A.P NOW !!
0138862240

 





Friday, 3 June 2011

Jangan mengharap sesuatu jika tidak berusaha !!

“Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah keadaan sesuatu kaum sehingga mereka mengubah keadaan diri mereka sendiri” - ar-Ra’du ayat 11.

Thursday, 2 June 2011

Akhirul kalam..


 santapan jiwa dan rohani b4 melelapkan mata..
semoga hari esok lebih baik dari hari semalam dan hari ini..

Come on gurll...

Hiiii...




Book your appointment for :


Free consultation on Premium Beautiful ! A 3 piece superbrand corset


Or knowing how to start your own Premium Beautiful business with me and my great leaders! ;)


Change everything as u can !!! Hurry up !!


Call me a.s.a.p


0138862240 NOW !!

Wednesday, 1 June 2011

Teman baru ku !!

Cannot wait by next wik.. I need my teman baru !!


+


Hopely can help me 2 change my life n famili 360degree n financial freedom.

 Ya Allah,PERMUDAHKAN lah setiap langkah dan perbuatanku.. BERKATI lah apa yang aku lakukan. BIMBINGI lah aku ke JANNAH MU ya ALLAH. SesungguhNya tiada yang akan dapat merubah selain dengan kemahuan dan usaha diri sendiri. Cekalkan hati dan semangatku untuk terus BERJUANG di alam fana yang penuh onak dan duri. AMIN....

Berubah & Merubah



Mulakan langkah pertama anda  untuk melakarkan dan mencapai impian dengan menyertai rangkaian perniagaan sebagai usahawan MLM. Kenali potensi diri dan ambil peluang yg terbaik, untuk memperbaiki, mengubah, dan membentuk masa depan kerana perniagaan menjamin sembilan dari 10 pintu rezeki.


Adakah anda berminat ??????


Plz call no 0138862240 NOW !!

Friday, 20 May 2011

Healing Crisis Di awal pemakaian PB

Selalunya di awal pemakaian Premium Beautiful, anda mungkin akan mengalami 'healing crisis'- proses ini berlaku kerana proses penyahtoksid dari dalam badan sedang berlaku. Ianya mungkin juga tidak berlaku- bergantung kepada tahap kesihatan badan anda. Berita baiknya ia selalunya berakhir dalam masa 24jam. Jangan risau jika anda mengalaminya- sebab ianya adalah positif kerana ia petanda penyakit anda dibongkarkan dari dalam badan dan akhirnya di lenyapkan terus dari badan.

Simtom-simtom yang normal berlaku kepada 'client' kami:
1. Sakit kepala - bagi orang yang kerap sakit kepala dan migrain. Pastikan juga anda minum cukup air.


2. Sakit tulang belakang - bagi orang yang selalu mengalami sakit belakang ~ tindakan awal menyelaraskan tulang belakang

3. Terkentut dan sendawa - bagi orang yang banyak angin ~ tindakan membuang angin. Angin banyak di dalam badan bermakna badan anda berasid.


4. Badan rasa sedikit sakit - bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi-sendi kerana semasa memakai Premium Beautiful seperti di dalam proses berurut

5. Payudara terasa sengal-sengal - memulihkan dan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula buah dada seperti zaman remaja

 
6. Berat badan turun - menunjukkan berat badan si pemakai tidak sesuai dengan ketinggian


7. Gatal-gatal pada anggota badan & tempat-tempat tertentu - terlalu banyak asid yang dikeluarkan melalui perpeluhan. Kesan-kesan kehitaman pada pinggang mungkin berlaku. teruskan pemakaian untuk mengeluarkan toksid berasid.

8. Badan terasa cergas dan lebih aktif - kerana tindakan resonan molekul air di dalam badan lebih aktif setelah memakai Premium Beautiful kerana tindakan FIR.
CALL ME NOW FOR FREE TRIAL....
0138862240

ME'MOTIVASI'KAN DIRI



FOR UOLLLSS...
ENJOY K

Biz partner !!

Hi uollss.....

I NEED BIZ PARTNER A.S.A.P !!!
PLZ CALL ME NOW K..
HURRY UP GURLS/GUYS !!
0138862240

Premium Beautiful Part 2

Premium Beautiful ni adalah set pakaian  dalam yang terdiri daripada :

 Long Brassiere

 



Waist Nipper



Long Girdle



Corset ini diperbuat dari 32 lapisan fabrik Akwatek dan Akwadye disulam dengan Far Infrared Ray (FIR)

3 Fungsi Utama FIR bagi Premium Beautiful:Kelebihan kualiti kain Premium Beautiful :

  • Rekabentuk stereoskopik sinar infra merah jauh (FIR) yang berdasarkan potongan rangka badan manusia. Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan proses metabolisme.
  • Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian, pakaian dalam yang boleh dicuci dan tahan lama.
  • Kuasa regangan dalam semua hala. Dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubahkan rekabentuk asalnya.
  • Sinar infra merah jauh yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan tumbesaran buah dada.
A) Membersihkan daripada toksik dan menukarkan darah berasid kepada darah beralkali lemak
-pemejalan Dan kekenyalan kulit
-menghilangkan beberapa jenis penyakit kulit dan alergi
-pemejalan salur nadi
-pemuliharaan penyakit darah tinggi
-memelihara dari mendpt strok
-memelihara dari mendapat penyakit jantung
-mencegah kanser/barah
-merawat bronchitis
-merawat lelah
-menghilangkan sembelit, sakit bahu, pinggang,lutut,kaki dan kesukaran utk tidur lena
-menghilangkan perasaan mudah tersinggung,radang usus dan perut
-merawat hepatitis

B) Merangsang sel-sel yang lemah Dan tidak aktif untuk meningkatkan karat metabolisma
Memulihkan:
-sakit pundi kencing
-radang usus dan perut
-hepatitis
-kencing mlm
-kencing manis
-buah pinggang
-cahaya muka
-penyakit rahim
-buasir
-keletihan dan lesu

 C) Memperbaiki dan memulihkan ketidakseimbangan sistem saraf autonomi serta menstabilkan fungus organ organ dalam badan.
Memulihkan:
-kesukaran tidur lena
-lekas marah
-bahu yang kaku
-pening
-telinga berdengung
-mata sakit
-sakit saraf dikepala atau muka(migrain)
-kehilangan tenaga badan
-radang usus dan perut
-kulit kering

Kesimpulannya, Premium Beautiful ni, secara umumnya dapat (sekiranya dipakai secara bedisiplin seperti yang disarankan):
a)   Badan akan membentuk serta merta dan kemas ketika memakainya
b)   Membantu memulihkan dan merangsangkan kesihatan
c)   Memulihkan hubungan suami isteri (takde testimonial sebab semua org malu nak cerita, tapi boleh rasa perbezaannya selepas memakai PB)

Tahu tak???
a) Premium Beautiful mendapat pengiktirafan daripada Persatuan Pakar Tulang Belakang Amerika dan Kanada
b) Ia direkacipta hasil gabungan teknologi Jepun dan Jerman
c) FIR ialah spektrum cahaya yang memberi manfaat kepada manusia


There's a lot of people out the who has benefited from using this product and it does not only do wonder to your body but it can also be used for confinement.




CALL ME NOW !!!
0138862240
FREE TRIAL




Saturday, 14 May 2011

What is Premium Beautiful???

APAKAH KEBAIKAN PREMIUM BEAUTIFUL

Antara kebaikannya:-
  • Menurunkan berat badan dgn cepat dan selamat!
  • Kelihatan kemas ketika kita memakai baju! Nampak anggun!!!
  • Memperbetulkan pengaliran darah - darah semakin lancar. Stroke pun boleh dielakkan. Tau mengapa? Menurut beberapa penelitian, ia dapat meningkatkan HDL (High Density Lipoprotein) dan menurunkan lemak trigliserol (pembentuk kolesterol LDL-Low Density Liporotein) yang dapat mengganggu kesihatan tubuh kita.
  • Sistem pernafasan pun boleh dipulihkan
  • Meningkatkan kadar metabolisma tau
  • Menghalang pembiakan sel sel kanser!
  • Baik untuk ibu dalam pantang - menggalakkan penghasilan susu.. ye ke ni? tak caya cubelah ketika anda pantang
  • Fabrik yang sangat lembut pada badan. dan semestinya tak panas!
  • Meningkatkan kadar metabolisma badan.
  • Membantu membersih toksin dari darah (racun) - dapat mengeluarkan racun pada tubuh melalui kolon, ginjal, paru-paru, kelenjar dan kulit. Selama makanan tidak masuk ke dalam tubuh, kumpulan lemak akan diubah menjadi energi oleh tubuh dan mengeluarkan zat kimia yang berasal dari asid lemak ke dalam sistem dan dinyahkan melalui organ pembuangan (perpeluhan, pembuangan air besar, kencing).
  • Masalah keputihan dapat dikurangkan!
HURRY UP GRAB IT NOW !!

Just Call Me at 0138862240

Tuesday, 10 May 2011

Penyakit-penyakit yang disembuhkan oleh FIR

· Acne · Alopecia · Ankylosing Spondylitis · Angina . Arthritis · Back pain · Bell's Palsy · Bone Fracture · Bowel Trouble · Burn wounds · Bursitis · Cardiac disease · Carpal Tunnel · Chilblains
· Cholecys titis · Chronic pain · Circulatory problems · Constipation · Crohn's Disease · Diabetes
· Depression · Dermatosis · Diabetic Ulcers . Diarrhea · Dupuytren's Contracture · Dysmenoria
· Eczema · Facial paralysis · Fibromyalgia · Golfer's Elbow · Gout · Headaches · Hemorrhoids
· Heel Spurs · Herpes zoster · Heart Problems · Hip pain · Hormone problems · Hypertension
· Insomnia · Infection · Injuries · Joint Pain · Lactic acid build-up · Lower Back Pain · Lumbago
· Menstrual cramps · Menstruation Problems · Migraines · Muscle spasms · Nepatitis . Neurasthenia · Neurochemicals · Neuropathy · Nail Fungus · Omitis · Osteoarthritis ·Osteoporosis · Pelvic Infection · Peripheral Neuropathy · Plantar Fasciitis
· Pneumonia · Psoriasis · RSD · Repetitive Strain Injury · Rheumatoid Arthritis · Rotator Cuff Tendinitis · Shingles · Shoulder Pain · Silicosis · Skin Problems · Soft Tissue Injuries . Spastic Bowel · Stress · Tennis Elbow · Toenail Fungus · Varicose Veins

HURRY UP GRAB IT NOW !!
Just Call Me at 0138862240
email : farizqin@gmail.com

Sunday, 8 May 2011

Premium Beautiful - Part 1

Premium Beautiful - Pilihan Utama Rakyat MALAYSIA untuk Kecantikan & Kesihatan

*Tanpa pil pelangsing.
*Tanpa diet, pembedahan atau senaman.
*Halus lembut dan selesa pada kulit.Sesuai dipakai sepanjang hari.
*Fabrik yang boleh mengalirkan udara yang nyaman.
*Ditenun dengan sulaman F.I.R.
*Pengiktirafan Badan Kesihatan Dunia.
*Direkacipta mengikut struktur badan wanita secara terperinci.
*Keberkesanan dalam masa 5 minit selepas memakainya.
* Testimoni dari pemakai pengamal sebenar Premium Beautiful berada disekeliling kita sekarang.
*Mengelakkan kanser payudara dan rahim.
*Jaminan membaik pulih percuma sekiranya berlaku sebarang kerosakan contohnya fabrik koyak, cangkuk tercabut atau batang keluli penyelarasan patah.

HURRY UP GRAB IT NOW !!
Just Call Me at 0138862240
email : farizqin@gmail.com

Saturday, 7 May 2011

Best Selling In Malaysia !!

Best Selling Corset in Malaysia NO1 mesti lah x lain x bukan
 PREMIUM BEAUTIFUL!!!!

                                     


WORTH EVERY PENNY! EVERY WOMEN DREAMS!




Soo gurl.. HURRY UP GRAB IT NOW !!
Just Call Me at 0138862240
email : farizqin@gmail.com