Tuesday, 7 June 2011

Masih muda tapi PAYUDARA JATUH !!


Masih muda tetapi tidak semestinya PAYUDARA anda tidak JATUH. 

saya kesian sangat pabila tengok wanita di luar sana mempunyai payudara yang jatuh.memang kesian sangat sebab dia xsayang anugerah yang diberikan olehY. tidak sayang dan cinta pada aset yang terletak di badan sendiri. rasa nak tegur n promot supaya pakai PB. tapi siapa lah saya untuk lakukan semua itu. silap haribulan xpasal2 PANG !! hinggap di pp gebu ku ini.. hihihi. harap2 wanita yang mempunyai payudara yang jatuh boleh membaca entry ini dan mengambil yang positif hokey. bukan niat saya nak memburuk dan menjatuhkan maruah wanita lain. tapi ini la hakikatnya kerana saya jugak sorang wanita yang mempunyai aset yang xternilai ini. macam MADAM LAM selalu bgtaw susu ini la yang paling berharga dan perlu dijaga sebaiknya. aset ini tidak boleh dinilaikan dengan wang ringgit. harga PB tidak seberapa jika dibandingkan kita kehilangan aset penting ini. RENUNG2KAN..

Apa yang menyebabkan payudara jatuh?

Payu dara jatuh adalah sesuatu yang semulajadi bagi semua wanita tidak kira kepada wanita yang mempunyai payudara kecil atau besar. 

Salah satu penyebab yang biasa menyebabkan Payu dara jatuh adalah penurunan berat badan.Payu dara mula jatuh kerana payu dara tidak mempunyai otot tetapi hanyalah ligamen dan juga tisu penyambung. 

Apabila graviti menarik payu dara ke bawah, ligamen dan juga tisu akan meregang, maka payu dara akan jatuh. Ini bergantung kepada elastin kulit anda dan juga ligament yang tentunya bergantung pada faktor diet, gen dan juga umur. 

Payu dara juga akan meregang ataupon kotak jika anda aktif bersukan. Bra yang bagus dapat menyokong payu dara anda dan mengurangkan payu dara jatuh.


Premium Beautiful Long Bra menolak payu dara anda agar tidak jatuh!


mantap kan !!


Terdiri daripada 3 bahagian iaitu:
Long BraFungsi:

1. Cawan coli dengan 3 keping jahitan stereoskopik dapat menolak atas, menyokong dan menetapkan kedudukan buah dada.


2. Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong buah dada.


3. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coil dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur buah dada.


4. 2 batang keluli berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.


5. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang , turut mengatasi masalah berbadan besar.


6. Rekaan bentuk ' U ' pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menguruskan badan, malahan menambah kontur bahagian belakang.


7. Perhiasan berlian berbentuk rama - rama menonjolkan keunggulan produk.


8. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
WAIST NIPPER


Fungsi:

1.Tujuh batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.


2.Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, memperkuat pengagihan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.


3.Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.


4.Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.
5.Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.


6.Perhiasan berlian berbentuk rama ¨C rama menonjolkan keunggulan produk.
Long GirdleFungsi:

1. 32 kepingan jahitan stereoskopik, berdasarkan teori mampatan berserpihan, mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian.


2.Rekaan dan jahitan unggul cawan pinggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempesona dan meninggikan pinggul.


3.Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.


4.Dilengkapi dengan kain jenis kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempesona.


5.Perhiasan berlian berbentuk rama ¨C rama menonjolkan keunggulan produk.


6.Mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut yang buncit.


7.Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.


8.Penggunaan 2 lapisan kain kapas berlubang kecil berfungsi untuk memberi keselesaan.


9.Penggunaan renda yang fleksible, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.


SUDAH TAHU FUNGSI DAN KEHEBATAN PREMIUM BEAUTIFUL ??
JADI APA LAGI TERCONGGOK DEPAN TU AMBIL FON DAN CALL NO NIE
0138862240
OR BUKAK EMEL SEND TERUS KE farizqin@gmail.com
NOW !!1 comment: